2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Νευρική Ανορεξία - Βουλιμία
Κουτσουπιά Μάγδα - Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη


 

Η Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στον τομέα των παθολογικών καταστάσεων, με έμφαση στη νευρική ανορεξία και τη βουλιμία. Με εκτεταμένη γνώση και εμπειρία σε αυτό το πεδίο, η Μάγδα Κουτσουπιά αποτελεί αναγνωρισμένη επαγγελματία που παρέχει υπηρεσίες διατροφής και διαιτολογίας με στόχο τη βοήθεια και την ανάρρωση των ατόμων που αντιμετωπίζουν αυτές τις παθολογικές καταστάσεις.

Η νευρική ανορεξία και η βουλιμία είναι δύο σοβαρά νοητικά προβλήματα που συνδέονται στενά με τη σχέση του ατόμου με τη διατροφή του. Η Διατροφολόγος Μάγδα Κουτσουπιά αντιλαμβάνεται την ευαισθησία και την πολυπλοκότητα αυτών των παθολογικών καταστάσεων και προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ατομική προσέγγιση για τη θεραπεία και την αντιμετώπισή τους.

Η προσέγγιση της Μάγδας Κουτσουπιά βασίζεται στην κατανόηση των ψυχολογικών, συναισθηματικών και συμπεριφορικών πτυχών που επηρεάζουν τη διατροφή και τη σχέση με το φαγητό. Μέσω ατομικής συνεδρίασης και συνεργασίας με τον ασθενή, αναλύει τις συνήθειες διατροφής, τις σκέψεις και τις συναισθηματικές διαδικασίες που επηρεάζουν την ανορεξία ή τη βουλιμία, προσφέροντας στη συνέχεια εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής και στρατηγικές αντιμετώπισης.

Η Διατροφολόγος Μάγδα Κουτσουπιά είναι πεπεισμένη ότι η θεραπευτική προσέγγιση πρέπει να είναι πολυδιάστατη, έχοντας ως στόχο την αποκατάσταση της υγείας και την επίτευξη ισορροπημένης σχέσης με το φαγητό. Σε συνεργασία με τους ασθενείς της, παρέχει στήριξη, εκπαίδευση και πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη υγιών συνηθειών διατροφής, την αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων και την αποκατάσταση της φυσιολογικής σχέσης με το φαγητό.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα νευρικής ανορεξίας ή βουλιμίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Μάγδας Κουτσουπιάστη Θεσσαλονίκη για περαιτέρω πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού: 2310944441

Η Διατροφολόγος Μάγδα Κουτσουπιά θα σας υποστηρίξει και θα εργαστεί μαζί σας για να βρεθεί η κατάλληλη διαιτητική προσέγγιση και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που σχετίζονται με τη νευρική ανορεξία και τη βουλιμία, προωθώντας την υγεία και την ευεξία σας.