2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Κουτσουπιά Μάγδα
Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Msc - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη

 

Η Μάγδα Κουτσουπιά είναι μια έμπειρη διαιτολόγος με 20 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση σε κλινικές καταστάσεις. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως διαιτολόγος-διατροφολόγος στο ΑΤΕΙ Διατροφής Θεσσαλονίκης το 2000. Έχει εργαστεί ως διαιτολόγος σε μεγάλα ινστιτούτα αδυνατίσματος και σε ένα κέντρο παρασκευής υγιεινών γευμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2004, διατηρεί ένα νόμιμο ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται με ιατρικά και αθλητικά κέντρα. Εξειδικεύτηκε στις παθολογικές καταστάσεις μέσω ενός μεταπτυχιακού προγράμματος διατροφής στη νόσο από την Ιατρική Σχολή της Λάρισας. Επίσης, έχει παρακολουθήσει αποστάσεις μαθήματα για τη διατροφή και την πρόληψη ασθενειών στο University of California στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συμμετέχει σε πανελλήνια συνέδρια διατροφής και διαιτολογίας από το 1997 και έχει παρουσιάσει τα επιστημονικά της έργα σε ιατρικές ενημερωτικές εκπομπές ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών.

Αν χρειάζεστε διατροφικές συμβουλές για μια ιατρική πάθηση, τότε χρειάζεστε έναν διαιτολόγο. Η Μάγδα Κουτσουπιά παρέχει επίσης διατροφική υποστήριξη, συμβουλές και σχεδιασμό διατροφικών πλάνων για αντιμετώπιση παχυσαρκίας ενηλίκων, παχυσαρκία παιδιών, ανάκτηση φυσιολογικού βάρους σε άτομα με παχυσαρκία, εγκυμοσύνη, διαβήτη κύησης, θηλασμό και οστεοπόρωση, καθώς και για αθλητές.

 

Για την ανάλυση της σύστασης του σώματος χρησιμοποιείται ο λιπομετρητής In Body 120, ένας κατάλληλα εγκεκριμένος επαγγελματικός εξοπλισμός.

Όπως λέει η ίδια, έχουμε ένα μοναδικό εαυτό που πρέπει να φροντίζουμε και να αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο τρόπο. Και να θυμάστε, η καλύτερη δίαιτα είναι αυτή που μπορείτε να την ακολουθείτε συνεχώς, και ένας διαιτολόγος μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύμβουλος που θα σας διασφαλίσει υγεία και αποτελεσματικότητα!