2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com

Κουτσουπιά Μάγδα
Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Msc - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη


Η Μάγδα Κουτσουπιά είναι μια έμπειρη διαιτολόγος με 20 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση σε κλινικές καταστάσεις. Έχει εργαστεί ως διαιτολόγος σε μεγάλα ινστιτούτα αδυνατίσματος και σε ένα κέντρο παρασκευής υγιεινών γευμάτων στη Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύτηκε στις παθολογικές καταστάσεις μέσω ενός μεταπτυχιακού προγράμματος διατροφής στη νόσο από την Ιατρική Σχολή της Λάρισας. 

 

Φυσιολογικές Καταστάσεις

Φυσιολογικές Καταστάσεις

Η ενασχόλησή της επικεντρώνεται στην παροχή συμβουλών και οδηγιών διατροφής με στόχο την προώθηση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της διατροφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιδική Παχυσαρκία

Παιδική Παχυσαρκία

Η παιδική παχυσαρκία αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα υγείας, καθώς μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία και την ευεξία των παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη

Η κ. Κουτσουπιά κατανοεί τη σημασία μιας υγιούς διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τόσο για τη μητέρα όσο και για το αναπτυσσόμενο παιδί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αθλητισμός

Αθλητισμός

Ο αθλητισμός απαιτεί έναν ισορροπημένο και κατάλληλο τρόπο διατροφής για να παρέχει στον αθλητή την απαραίτητη ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και ανάπτυξη μυών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καρδιολογικά

Καρδιολογικά

Η προσέγγιση της κ. Κουτσουπιά αφού αξιολογήσει τις ανάγκες και το ιστορικό του κάθε πελάτη της, σχεδιάζει ένα προσαρμοσμένο διαιτολόγιο που συνδυάζει την υγιεινή διατροφή με την ατομική τους κατάσταση και ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ορμονολογικά

Ορμονολογικά

Οι ορμονικές παθήσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των ορμονών και στην αντιμετώπιση των συναφών παθήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αιματολογικά

Αιματολογικά

Οι αιματολογικές παθήσεις μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία και την ευημερία των ατόμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαστρεντερικό

Γαστρεντερικό

Σε συνεργασία με τον ασθενή, αναλύει την ιστορία της ασθένειας, τις συνήθειες διατροφής, τον τρόπο ζωής και τις ατομικές ανάγκες, προσφέροντας στη συνέχεια εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διατροφικές διαταραχές

Διατροφικές διαταραχές

Η Διατροφολόγος Μάγδα Κουτσουπιά αντιλαμβάνεται την ευαισθησία και την πολυπλοκότητα αυτών των παθολογικών καταστάσεων και προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ατομική προσέγγιση για τη θεραπεία και την αντιμετώπισή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ