2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Αθλητισμός
Κουτσουπιά Μάγδα - Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη

 

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά είναι μια ειδική στον τομέα της διατροφολογίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με έμφαση στον αθλητισμό και τη συνδυασμένη διατροφή για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και βέλτιστης φυσικής κατάστασης.

Ο αθλητισμός απαιτεί έναν ισορροπημένο και κατάλληλο τρόπο διατροφής για να παρέχει στον αθλητή την απαραίτητη ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και ανάπτυξη μυών. Η κ. Κουτσουπιά, με την εξειδίκευσή της στον τομέα, προσαρμόζει τη διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση, προσφέροντας ατομικές συμβουλές και προγράμματα διατροφής για αθλητές και αθλήτριες, ανεξαρτήτως αθλήματος ή επιπέδου απόδοσης.

Η διατροφολόγος λαμβάνει υπόψη τις ατομικές ανάγκες, τους στόχους και τις προτιμήσεις του κάθε αθλητή, προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές για τη βέλτιστη αθλητική επίδοση, την ανάκτηση μετά την άσκηση, την προετοιμασία για αγώνες και την αποκατάσταση μετά τραυματισμών.

Επιπλέον, η κ. Κουτσουπιά επισημαίνει τη σημασία της σωστής υδροδότησης και της συμπλήρωσης των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά, βιταμίνες και μέταλλα, προκειμένου να υποστηριχθεί η μυϊκή ανάπτυξη, η αποκατάσταση και η γενική ευεξία του αθλητή.

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά αποτελεί αξιόπιστο σύμμαχο για αθλητές και αθλήτριες, παρέχοντας εξειδικευμένες διατροφικές συμβουλές και προγράμματα διατροφής που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των αθλητικών τους στόχων και στην ανάπτυξη μιας υγιούς και ισορροπημένης σχέσης με τη διατροφή.