2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Φυσιολογικές Καταστάσεις
Κουτσουπιά Μάγδα - Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη


 

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματίας στον τομέα της διατροφολογίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η ενασχόλησή της επικεντρώνεται στην παροχή συμβουλών και οδηγιών διατροφής με στόχο την προώθηση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της διατροφής.

Η κ. Κουτσουπιά διαθέτει εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της φυσιολογικής διατροφολογίας, καθώς έχει ειδίκευση στη μελέτη των φυσιολογικών καταστάσεων του οργανισμού. Ο ρόλος της είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να αντιληφθούν τη σημασία μιας ισορροπημένης διατροφής και να επιλέξουν τα κατάλληλα τρόφιμα για την υποστήριξη της υγείας τους.

Ανεξάρτητα από τη φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού, η κ. Κουτσουπιά προσεγγίζει τη διατροφή ως έναν σημαντικό παράγοντα για την υγεία και την ευεξία. Με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου, παρέχει ατομικούς σχεδιασμούς διατροφής που επιδιώκουν να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες και να επιτύχουν τους στόχους υγείας.

Ο στόχος της Διατροφολόγου - Διαιτολόγου Μάγδας Κουτσουπιά είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να αναπτύξουν υγιείς διατροφικές συνήθειες και να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους στον τομέα της υγείας και της ευεξίας μέσω της διατροφής.