2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Καρδιολογικά
Κουτσουπιά Μάγδα - Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη


 

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά είναι μια έμπειρη επαγγελματίας στον τομέα της διατροφής και της υγείας. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η κ. Κουτσουπιά έχει αφοσιωθεί στην παροχή συμβουλών διατροφής και διαιτολογίας σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παθολογικές καταστάσεις, ειδικά στον τομέα της καρδιολογίας.

Η κ. Κουτσουπιά κατέχει πτυχίο Διατροφολογίας και Διαιτολογίας από το αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έχει επιπλέον εξειδίκευση στον τομέα της παθολογίας. Η γνώση της και η εμπειρία της σε αυτό τον τομέα της υγείας της επιτρέπουν να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές διατροφής για την πρόληψη και τη διαχείριση καρδιολογικών παθήσεων.

Η προσέγγιση της κ. Κουτσουπιά στη διατροφή είναι εξατομικευμένη και συνεργατική. Αφού αξιολογήσει τις ανάγκες και το ιστορικό του κάθε πελάτη της, σχεδιάζει ένα προσαρμοσμένο διαιτολόγιο που συνδυάζει την υγιεινή διατροφή με την ατομική τους κατάσταση και ανάγκες. Η διατροφολόγος επίσης παρέχει εκτενείς πληροφορίες και εκπαίδευση για τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής και των υγιεινών συνηθειών για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας.

Η κ. Κουτσουπιά έχει εξειδικευθεί στη διαχείριση παθολογικών καταστάσεων όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, υπερχοληστερολαιμία, διαβήτης τύπου 2 και παχυσαρκία. Με συνεχή παρακολούθηση και προσαρμογές στο διαιτολόγιο των πελατών της, έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να επιτύχουν βελτίωση της υγείας τους και να ελέγξουν αποτελεσματικά τις παθολογικές καταστάσεις τους.

Επιπλέον, η κ. Κουτσουπιά προωθεί τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ διατροφολόγων, γιατρών και άλλων ειδικευμένων επαγγελματιών υγείας για την αποτελεσματική προσέγγιση και διαχείριση των παθολογικών καταστάσεων. Επίσης, είναι ενημερωμένη για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της διατροφής και της καρδιολογίας, και διαρκώς ενημερώνει την πρακτική της βάσει των νέων ευρημάτων.

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν παθολογικές καταστάσεις και επιθυμούν εξειδικευμένη συμβουλή διατροφής για την επίτευξη βέλτιστης καρδιαγγειακής υγείας. Με την εμπειρία, τις γνώσεις και τον εξειδικευμένο της προσανατολισμό, η κ. Κουτσουπιά αποτελεί σίγουρη εγγύηση για υψηλής ποιότητας περίθαλψη και υποστήριξη στη διατροφή και την υγεία.