2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Παιδική Παχυσαρκία
Κουτσουπιά Μάγδα - Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη

 

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά είναι μια έμπειρη επαγγελματίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ασχολείται ειδικά με τον τομέα της διατροφολογίας και την παιδική παχυσαρκία. Η κ. Κουτσουπιά διαθέτει εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρία στην αντιμετώπιση του προβλήματος της παχυσαρκίας σε παιδιά και εφήβους.

Η παιδική παχυσαρκία αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα υγείας, καθώς μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία και την ευεξία των παιδιών. Η κ. Κουτσουπιά αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας ατομικές διατροφικές συμβουλές και σχέδια διατροφής που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε παιδιού.

Η προσέγγιση της κ. Κουτσουπιά για την παιδική παχυσαρκία βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους. Αναλύει τις διατροφικές συνήθειες του παιδιού, αξιολογεί τη σωματική του κατάσταση και συνεργάζεται με τους γονείς για να επιτύχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση του προβλήματος.

Η διατροφολόγος δίνει έμφαση στην εκπαίδευση και την ενημέρωση τόσο των παιδιών όσο και των γονέων, προωθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Μέσω εξειδικευμένων συνεδριάσεων, η κ. Κουτσουπιά προσφέρει συμβουλές για την επιλογή υγιεινών τροφών, την αποφυγή ανεπιθύμητων τροφών και την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας.

Η προσέγγιση της κ. Κουτσουπιά δεν επικεντρώνεται μόνο στη μείωση του βάρους, αλλά και στη βελτίωση της υγείας και της αυτοεκτίμησης των παιδιών. Στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα θετικό και υγιές περιβάλλον για την ανάπτυξη των παιδιών, προάγοντας μια ισορροπημένη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά αποτελεί μια αξιόπιστη επαγγελματία, που προσφέρει ατομική προσέγγιση και υποστήριξη στα παιδιά και τις οικογένειές τους για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Μέσω της εμπειρίας της και της εξειδίκευσής της στον τομέα, παρέχει τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επίτευξη ενός υγιούς σωματικού βάρους και ενός υγιούς τρόπου ζωής για τα παιδιά.