2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Αιματολογικά
Κουτσουπιά Μάγδα - Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη


 

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά είναι μια αναγνωρισμένη επαγγελματίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ειδικεύεται στον τομέα των παθολογικών καταστάσεων, με έμφαση στα αιματολογικά ζητήματα. Η κ. Κουτσουπιά διαθέτει πτυχίο στη Διατροφολογία και Διαιτολογία από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Η εμπειρία και η γνώση της σε αυτόν τον τομέα της υγείας της επιτρέπουν να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές διατροφής για τη διαχείριση παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με αιματολογικά προβλήματα.

Οι αιματολογικές παθήσεις μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία και την ευημερία των ατόμων. Η διατροφή μπορεί να παίξει έναν κρίσιμο ρόλο στη διαχείριση αυτών των καταστάσεων και στη βελτίωση των αιματολογικών παραμέτρων. Η κ. Κουτσουπιά είναι εξειδικευμένη στην αξιολόγηση των αναγκών και των προβλημάτων που σχετίζονται με την αιματολογία και μπορεί να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής και διαιτολογίας.

Η προσέγγιση της κ. Κουτσουπιά βασίζεται στην κατανόηση των ατομικών αναγκών και παθολογικών καταστάσεων του κάθε ασθενούς. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, σχεδιάζει ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο που στοχεύει στην ισορροπημένη ρύθμιση των αιματολογικών παραμέτρων και τη βελτίωση της υγείας.

Επιπλέον, η κ. Κουτσουπιά δίνει έμφαση στην εκπαίδευση και την ενημέρωση των ασθενών της σχετικά με την αιματολογία και τη σημασία της διατροφής στην υγεία του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύει τη συνειδητοποίηση των ασθενών για την αλληλεπίδραση της διατροφής με την αιματολογική λειτουργία και παρέχει τα εργαλεία για την υγιή διαχείριση των παθήσεων τους.