2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Γαστρεντερικό
Κουτσουπιά Μάγδα - Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη

 


Η Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι ειδικευμένη στον τομέα των παθολογικών καταστάσεων, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο γαστρεντερικό σύστημα. Με υπεράριθμη εμπειρία και εξειδίκευση σε αυτό το πεδίο, η Μάγδα Κουτσουπιά αποτελεί αναγνωρισμένη επαγγελματία που προσφέρει υπηρεσίες διατροφής και διαιτολογίας με γνώμονα την υγεία και την ευεξία των ασθενών της.

Η Δρ. Κουτσουπιά αντιμετωπίζει παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με το γαστρεντερικό σύστημα, όπως η νόσος του Crohn, η ελκώδης κολίτιδα, η ανοσολογική ένδεια, η λειτουργική δυσπεψία, οι δυσανεξίες τροφών, η ολική ευαισθησία στη γλουτένη (αλλαγή υποδοχέα για τον όρο «ασθένεια του αλεύρου»), η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ), η λιπώδης νόσος του ήπατος και άλλες συνδεόμενες παθήσεις.

Η προσέγγιση της Δρ. Κουτσουπιά βασίζεται στην ατομική προσαρμογή και εξατομίκευση της διατροφής για κάθε ασθενή. Σε συνεργασία με τον ασθενή, αναλύει την ιστορία της ασθένειας, τις συνήθειες διατροφής, τον τρόπο ζωής και τις ατομικές ανάγκες, προσφέροντας στη συνέχεια εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής.

Η Δρ. Μάγδα Κουτσουπιά έχει επίσης εξειδίκευση στη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και προβιοτικών προϊόντων για τη βελτίωση της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η προσέγγιση της Διατροφολόγου-Διαιτολόγου Μάγδας Κουτσουπιά βασίζεται στην επιστημονική έρευνα, τη συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση και τη συνεχή εξέλιξη στον τομέα της διατροφής. Ο στόχος της είναι να βοηθήσει τους ασθενείς της να επιτύχουν τη βέλτιστη υγεία και την ευεξία τους μέσω της διατροφής και της ορθής διαιτητικής αντιμετώπισης των παθολογικών καταστάσεων του γαστρεντερικού συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες ήγια να κλείσετε ραντεβού με τη Διατροφολόγο-Διαιτολόγο Μάγδα Κουτσουπιά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο της στη Θεσσαλονίκη στον παρακάτω αριθμό τηλεφώνου: 2310944441

Η Δρ. Μάγδα Κουτσουπιά θα είναι ευτυχής να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις υπηρεσίες της και να σας παράσχει την απαραίτητη στήριξη για τη βελτίωση της υγείας σας μέσω της διατροφής και της ορθής διαιτητικής προσέγγισης.