2310944441 Μαρκ. Μπότσαρη 51, Θεσσαλονίκη magdadiet@gmail.com
hero image


 

Εγκυμοσύνη
Κουτσουπιά Μάγδα - Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Εξειδίκευση στις παθολογικές καταστάσεις - Θεσσαλονίκη


 

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ασχολείται με τον τομέα της διατροφολογίας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην εγκυμοσύνη και τη διατροφή των εγκύων γυναικών.

Η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, κατά την οποία οι διατροφικές ανάγκες του σώματος αλλάζουν. Η κ. Κουτσουπιά κατανοεί τη σημασία μιας υγιούς διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τόσο για τη μητέρα όσο και για το αναπτυσσόμενο παιδί.

Με βάση τις επιστημονικές γνώσεις και την πρακτική της εμπειρία, η κ. Κουτσουπιά παρέχει ατομικές συμβουλές διατροφής για τις εγκύους γυναίκες, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες τους κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Η διατροφολόγος προάγει μια ισορροπημένη διατροφή που παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την υγεία της μητέρας και την ορθή ανάπτυξη του παιδιού.


Επιπλέον, η κ. Κουτσουπιά παρέχει πληροφορίες και συμβουλές για θέματα όπως οι προσλαμβανόμενες θερμίδες, η ισορροπημένη κατανομή των μακροθρεπτικών συστατικών, η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και η αποφυγή των τροφολογικών επιπτώσεων, όπως οι ανεπιθύμητες αλλεργικές αντιδράσεις ή η προσλήψη ανεπαρκούς σιδήρου.

Η προσέγγιση της κ. Κουτσουπιά βασίζεται στην εξατομικευμένη προσέγγιση και τη συνεργασία με τις εγκύους γυναίκες, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και τυχόν ειδικές απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν. Στόχος της είναι να ενθαρρύνει τις εγκύους να έχουν μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή, που θα συμβάλλει στην υγιή εγκυμοσύνη και στην υγιή ανάπτυξη του παιδιού.

Η Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Μάγδα Κουτσουπιά αποτελεί μια αξιόπιστη επαγγελματία, που με γνώση, εμπειρία και ευαισθησία στις ανάγκες των εγκύων γυναικών, παρέχει την απαραίτητη στήριξη για μια υγιή και ευεργετική διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.